Merriespreekuur 2021 (organisatie bij aanhoudende COVID -19 regelgeving inclusief terugblik op 2020, zie ook rest website voor gecorreleerde informatie)

  • Tarieven merriebegeleiding en losse scans vers/SWS en diepvriesinseminatie blijven als in 2020 ook in 2021 gehandhaafd; zie onder.
  • Tarieven kraamzorg blijven ook intact; zie onder
  • Opgelegde RIVM-maatregelen als op afspraak avond-spreekuur zullen ook in 2021 tot nader order gehandhaafd blijven. Inclusief bezoekregistratie ten behoeve van contactonderzoek.
  • Ingangsdatum merrie seizoen is begin maart 2021; telefonische aanmelding blijft gelden (0342-464000 op werkdagen tussen 8 en 11) of via Holstud 06-54303639.

Wij zullen wel een strakkere scheiding in 2020 blijven doorvoeren naar de begeleidingspakketten inclusief verblijf en stalling, te weten: 1) diepvries inseminaties op kliniek Hofma en van Gelder. 2) vers-inseminaties ( grotendeels in samenwerking met Holstud) stal adres is Stal van Laar te Voorthuizen. Voor afspraak stalling contact Teus van Laar 06-29044423, waarbij de stallingskosten door Stal van Laar aan de eigenaar rechtstreeks zullen worden door belast.

Hierdoor trachten wij ook in het hoogseizoen van de merries voldoende kliniek capaciteit vrij te houden voor bevallingen, quarantaine patiënten en kliniek patiënten.

Hopende op wederom een succesvol seizoen voor uw merries en onze zorg.

Team Hofma en van Gelder, in samenwerking met Holstud en Stal van Laar.

Tarieven 2021:

Kraamzorg, € 453,75 incl. btw en exclusief stalling a € 19,50 per dag.

Begeleiding vers/sws €155,00 incl. btw voor 3 inseminatierondes en exclusief stalling a € 15,00 per dag.

Begeleiding diepvries € 272,50 incl. btw voor 3 inseminatierondes exclusief stalling a €15,00 per dag.

 

 

20 oktober 2021

De vooraf benodigde registratie van bezoek voor binnenkomst blijft actueel.

Het aanwezige en begeleidende personeel (kliniekassistenten) van uw paard en de aanwezige dierenartsen, hoefsmid en dienstverlenende therapeuten zijn huidig klachten vrij en testbaar bij verschijnselen en zullen de RIVM-maatregelen richting u enerzijds uitvoeren en anderzijds u op  geadviseerde gedragsregels blijven wijzen.

Naast de benodigde gedragsregels is het in onze kliniek slechts toegestaan om met 2 begeleiders per paard binnen te komen, gaarne hiervoor vooraf wetenschap van te hebben en hiervoor als bezoekers voordien duidelijke afspraken over te maken.

Ons personeel zal U tijdens een telefonische afspraak reeds wijzen op de inhoud van onze website, daarnaast zullen zij u ook ondervragen omtrent de gezondheidssituatie op het adres van het paard/patient ten aanzien van bezoeken/ambulante werkzaamheden door onze dierenartsen en eventueel benodigde ondersteunende assistenten.

Hopende op deze manier ook COVID-19 proof te blijven en beschikbaar te zijn in de volgende golf, verblijven wij

Team Hofma en van Gelder BV