Beste merriehouders,
Wegens aanhoudende rugklachten heeft Jos Hofma de moeilijke beslissing moeten nemen om vanaf 1 maart 2023 te stoppen met het aanbieden van de merriebegeleiding en inseminaties. Het dagelijkse daar aan verbonden avondspreekuur zal geen doorgang meer vinden!

Het op afspraak inplannen van drachtigheidscans kan nog WEL plaatsvinden in 2023. Dit na het telefonisch inboeken van een afspraak op 0342-464000 tussen 8.30-11.00uur Deze scans zullen op de dag dan worden ingepland.

De kraambegeleiding kan in 2023 nog wel plaatsvinden dit ook via telefonische inplanning.

Voor inseminaties kunnen wij u doorverwijzen naar Holstud te Lunteren tel: 06-54303639

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en veel fokkersgeluk toegewenst,

Jos Hofma en Team Hofma & van Gelder Nijkerk